Zárszerelés olcsón, szakszerűen

A zárszerelés első látásra olyan egyszerű műveletnek tűnhet, hogy akár egy laikus is elboldogulhat vele. Azonban mint minden szakmának, a zárszerelésnek is megvannak a maga rejtelmei, melyhez több éves tapasztalat szükségeltetik. Otthoni zárak esetén a zárszerelést önállóan is el lehet végezni, azonban a szakszerűtlen zárszerelésnek komoly következményei lehetnek. Lehet régi, kopott zárbetét csere révén mi felújítjuk vagy megjavítjuk – vállalható zárszerelés árak mellett, egyáltalán nem elszállt összeg ellenében.

Zárszerelés garanciával

Úgy gondoljuk, tudunk segíteni Önnek!
Zárszerelés Kecskemét munkáinkra és a beszerelt zárakra természetesen teljes körű garanciát vállalunk, mert nekünk is fontos az Ön biztonsága. Szakmai hozzáértésünk igen széleskörűnek mondható. Minőségi anyagokkal illetve zárakkal dolgozunk. A gyors munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről, hiszen családjuk és értékeik védelméről van szó. Szolgáltatásunk éppen ezért a nap 24 órájában elérhető.

Ha zárszerelésre van szüksége hívjon minket

+36303813800

Kérdése van?

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége?

+36303813800

GYIK

Ha zárszerelést kérek, a zárbetétet nekem kell beszereznem?

Nem, kivéve, ha úgy szeretné! Többféle márkával és típussal dolgozunk, amelyek MABISZ minősítésük által megbízhatók. Minden helyben a kiszállásnál rendelkezésre áll ezek közül.

A megrendeléstől számítva mennyi idő után végzik el a zárszerelést?

Erényünk a gyorsaság, ezért a hívása után akár már egy órán belül is kész lehetünk a zárszereléssel!

A zárszerelésnél van esély, hogy a betörést szenvedett ajtó és zár menthető?

Attól függ, hogy mennyire sérültek, de ezt csak a helyszínen lehet pontosan megválaszolni. A zárcserét viszont javasolni szoktuk betörés után, mert fő a biztonság!

A zárszerelést követően mennyi garanciát vállal a cég?

A zárszerelésre és egyéb zárral kapcsolatos munkákra 30 nap garanciát vehet igénybe részünkről.