Zárnyitásra van szüksége? Hívjon minket most!

…………………………..

Kattintson a híváshoz

+36303813800

Zárnyitás rongálás nélkül

Zárnyitás Kecskeméten (ajtónyitás – autónál is) roncsolásmentesen! Szolgáltatásunk egyik kiemelkedő eleme a zárnyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó és az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Ez a fajta zárnyitás módszer nagy gyakorlatot igényel a szakembertől. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerrel lehet kinyitni; ha gyorsan kell a segítség, a Zárbarát zárszervíz rendelkezik a szükséges technikával. Hívjon minket bizalommal, hiszen nálunk a zárnyitás non stop elérhető, s mi teljes körű garanciát vállalunk az általunk elvégzett lakatos munkák kapcsán!

Zárnyitás beletört kulcs esetén

Zárnyitás Kecskemét szakszerű megoldását betört kulcs esetén is vállaljuk, kedvező árak mellett! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban. Szakembereink a zár feltörése után, ha beletört kulcsról van szó, eltávolítják a beletört kulcsot a zárból, és kinyitják a zárat. Amennyiben az ajtó nem nyílik (mert becsapódott az ajtó, és kizárta magát, vagy ellopták a kulcsát, azért nem nyílik a zár stb.), akkor a Zárbarát egy órán belül segíteni tud! Ne feledje: ajtó nyitás során csak akkor nem sérül biztosan a szerkezet, ha profik dolgoznak rajta! A Zárbarát Kecskeméten és környékén is szolgáltat

Zárnyitás kulcs nélkül

A zárnyitás kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolásmentes zárnyitás speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használatához gyakran nagy gyakorlat és szakértelem szükségeltetik. Zárszerelő lakatos szakembereink a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást akár roncsolásmentesen is el tudják végezni. Fontos hogy az ajtónyitás azonnal rátermett szakemberekkel vegye kezdetét, mert máskülönben még a biztonsági zárak sem jelentenek teljes védettséget. Szolgáltatásink Kecskemét mellett több nagyvárosban is elérhető.

– Kecskemét-zárszerviz

06303813800

GYIK

A zárnyitással együtt cserélnem is kell a zárat?

Nem feltétlenül! Általában meg tudjuk menteni a zárat, illetve rongálás nélkül kinyitni azt. Betörés kapcsán viszont javasolni szoktuk a cserét.

Ragasztót nyomhattak a záramba, nem tudom kinyitni. A zárnyitást így is végre tudják hajtani?

Természetesen a zárnyitás ilyenkor is el tudjuk végezni! Felhívjuk figyelmét arra, hogy egy zárcserét is érdemes volna kérni, tekintettel a betörési kísérletre.

Megpróbáltam én kinyitni a zárat, mivel eltűntek a tároló kulcsai, de beletört a szerszámom a zárba. Zárnyitást így is vállalnak?

Igen vállaljuk! Legközelebb hívjon minket azonnal, mi gyorsan és sérülés nélkül ki tudunk nyitni bármilyen zárat! Garanciát is biztosítunk.

A bejárati ajtóm kinyitásához kell szakember, ellopták a táskámat. A zárnyitáshoz mivel igazolhatom magam?

Egy órán belül ott vagyunk, hívását követően! Igazolni személyivel, lakcímkártyával tudja jogosultságát.