Mikor van szükség lakatos szakember által végzett zárcserére?

Az első ok a zárcserére, ha új ingatlanba költözünk. Gyakori hiba, hogy ilyen esetben az új tulajdonos nem végzi el a zárcserét, pedig ezzel éjjel nappal védtelen lesz a lakás vagy ház. A idejétmúlt zárakat a betörők pillanatok alatt kinyitják, akár YouTube videók alapján, mint egy szórakozásból, és a zárat gyakran vissza is zárják! Ezért kell a zárcsere! Ilyen esetben nagyon nehéz bizonyítani a betörés tényét, hiszen nincs rongálás. Ilyen esetekben a legtöbb biztosító nem téríti meg a keletkezett kárt. Az ajtó vagy postaláda zárcsere akkor is nagyon ajánlott, ha kulcsaink elvesztek. SOS zárcsere Kecskemét a Zárbaráttal!

Ha zárcserére van szüksége hívjon minket

+36303813800

Zárcserére a zár meghibásodása esetén is minden esetben szükség van, főleg ha a bejárati ajtót érinti. A zárszerelésre teljes körű garanciát biztosítunk! Zárcserére a lakásbiztosítás megkötésekor is szükségünk lehet. A biztosító társaságok ugyanis előírják, hogy a lakásajtó zárását min. 1 db biztonsági zár végezze. Biztonsági zárnak a több, mint 10000 variációt meghaladó zárak minősülnek. Mi a zárcserét biztonsági ajtóban is megoldjuk, nálunk a biztonsági ajtó csere szempontjából nem számít különlegesnek. Professzionális zárcsere Kecskemét területén. Hívjon minket a nap 24 órájában, és mi hozzáértő szakemberekkel érkezünk meg a probléma helyszínére!

Kérdése van?

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége?

+36303813800

GYIK

SOS zárcserére lenne szükségem, mennyi idő alatt érnek ki?

A zárcserét is, ahogy minden más munkát azonnali kiszállással végzünk. Ez jelenthet 20 percet, de egy órát is, forgalomtól függően. Viszont még aznap megoldjuk a zár cseréjét!

Új ingatlanba költözünk napokon belül. A zárcserét mennyi idő alatt végzik el?

Hívjon minket bármikor, már aznap, sőt egy órán belül el tudjuk végezni a zárcserét!

Kell-e zárcserével számolnom, ha az albérletben a tulaj lecserélte nemrégiben a zárat?

A véleményünk az, hogy a biztonság szempontjából nem árt megbeszélni vele a cserét! Azonban vannak kivételek, ez az Ön döntése. Mi bármikor segítünk, ha mégis cserélne!

Milyen árban végzik a zárcserét?

Ez attól függ, hogy milyen zárbetétet szeretne. Többféle márka és típus létezik, ennek megfelelően az árak is változnak. Kérdezzen tőlünk telefonon bátran, igyekszünk személyre szabott választ adni!