Széfnyitás Non-Stop

A széfnyitás sajátos felkészültséget és speciális eszközöket kíván. Bízza a széfnyitást profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának praktikáit. Vállaljuk bármilyen márkájú széf és páncélszekrény nyitását azonnali kiszállással. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal. Zárszerviz ügyfélszolgálatunk az év minden napján, a nap minden órájában fogadja hívását.

Mikor van szükség széfnyitó szakemberre?

Széfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széfzárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitószerkezete, keressen minket bizalommal! Széfnyitás Kecskemét

Ha széfnyitásra van szüksége hívjon minket-

+36303813800

Kérdése van?

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége?

+36303813800

GYIK

Széfnyitást beletört kulccsal is tudnak végezni?

Bármilyen probléma merüljön fel a zárral, a széfnyitáshoz minden eszközünk megvan, szakértelmünk által minden zárat ki tudunk nyitni, akkor is ha az sérült vagy beletörött a kulcs.

Szorul a széfem zárja, ma ki sem tudtam nyitni. A széfnyitást követően működhet a régi zár vagy cserélni kell majd?

Lehetőség van a zárszerelésre is, a legtöbbször nincs ezzel gond. De ha nagyon elavult a zár, akkor érdemes lehet a széfnyitással együtt cserét is végezni.

Elektromos széfem van, a széfnyitást ezeknél a típusoknál is biztosítja a cég?

Minden fajtájú széf nyitását vállaljuk! Amennyiben széfnyitásra lenne szüksége, ránk számíthat!

Nincs meg a kulcsom a széfhez. Mielőbb szükségem lenne széfnyitásra, mennyi idő alatt érnek ki?

SOS széfnyitást is vállalunk, akár már egy órán belül oda tudunk érni a helyszínre!