Ablakrács készítés

Lakatos mestereink nagy gyakorlattal készítenek biztonsági rácsokat bármilyen típusú ablakra, ajtóra, hatalmas szakmai tapasztalattal Kecskeméten és környékén! Amennyiben karosszéria lakatosra van szüksége, hegesztő lángvágó képzettséggel, vagy akit keres lakatos géplakatos, azt javasoljuk, máshol érdeklődjön! Zárcsere zárszerelés tekintetében viszont 100%-ig kompetensek vagyunk, méghozzá éjjel nappal!

Biztonsági rácsok készítése

Lakatos Kecskemét szolgáltatásaink között szerepelnek a különböző méretű és kivitelezésű biztonsági rácsok készítése ajtókra, ablakokra. A biztonsági rácsok készítésekor arra is törekszünk, hogy a biztonsági védelem mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek, éppen ezért a vas- és fémszerkezetek ennek mentén kerülnek beépítésre.

Kapukészítés, kapuátalakítás

Lakatos Kecskemét szerkezetlakatos szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek fémből készült biztonsági kapuk készítésében, javításában és átalakításában. A fémből készült szerkezetre a fa kerítés lécek is fel kerülhetnek. A kapukba a zárat is beépítjük igény szerint, garanciával.

Ha zárlakatosra van szüksége hívjon minket

+36303813800

Kérdése van?

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége?

+36303813800

GYIK

Üvegajtóra szeretnék rácsot. Rábízhatom a lakatosra, üvegajtónál is lehet kérni ilyet?

Bármilyen nyílászáróra lehet biztonsági rácsot szerelni. Lakatosunk felméri a terepet és az igényeket, majd elkészíti Önnek.

Elektromos kapu javítását is vállalja a Zárbarát?

Minden zárhoz értünk, lakatosunk a hegesztésben is profi. Nem okoz gondot az elektromos kapu javítása sem, akár a zár, akár a szerkezet sérült!

Üzletem kirakatát is felszerelik biztonsági ráccsal?

Igen, nem számít, hogy üveg vagy más anyagú a felület, amit ráccsal kell védeni. Lakatosunk ezt is megoldja!

Kapu átalakítását vállalják? Megbízható lakatost keresek.

Kerítés-, kapu készítéssel és átalakítással egyaránt megbízhat lakatost, a mi szakemberünket pláne, hiszen a profizmus és szakértelem nálunk elvárás.