Ajtónyitás kulcs nélkül

20 éves szakmai tapasztalattal

Gyakran előfordul, hogy egy műanyag ajtó nyitását kulcs nélkül kell megoldani, mert elveszett a kulcs vagy becsapódott az ajtó, és a kulcs a lakásban maradt. Ekkor a legrosszabb amit tehetünk, hogy magunk próbáljuk meg feszegetni a zárat. A mai biztonsági zárakat a hozzá nem értők gyakorlatilag nem tudják kinyitni, sőt ellenkezőleg, további hibát is okozhatnak. Szolgáltatási területeink közé tartozik az ajtónyitás és az autózár nyitás is. Hívja a Zárbarátot, ha szakszerű segítségre van szüksége!

Elektromos zárak

A mechanikus ajtózárak nyitása mellett vállaljuk elektromos ajtózárakkal szerelt ajtók nyitását is. Az elektromos ajtózárak nyitása speciális felkészültséget igényel, így ha ajtónyitás Kecskeméten és környékén esedékes akkor zárcsere vagy zárnyitás feladatával érdemes a Zárbarátot keresni! A zárnyitást non-stop vállaljuk, így ha nekünk szól, ajtó nem marad érintetlen!

Autó ajtónyitás non stop

autóba felejtett kulcs

Speciális autónyitó szolgáltatásunk, az autó zárnyitás kulcs nélkül éjjel-nappal elérhető, a nap 24 órájában! (Fontos tájékoztató infó, hogy az autókulcs nélküli autónyitás hétvégén is elérhető tehát.) Autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását, ha a záron keresztül már nem fér hozzá a kocsijához! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást! Hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül? Hívjon minket, nekünk ugyanis a központi zár kinyitása kulcs nélkül is megy!

Ha ajtónyitásra van szüksége hívjon minket

+36303813800

Kérdése van?

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége?

+36303813800

GYIK

Én próbáltam meg elvégezni az ajtónyitást, de rosszul sült el, sérült az ajtóm. Az ajtónyitást mennyi időn belül végzik el nekem?

Az ajtónyitásnál is 30-60 perces kiszállással dolgozunk. Maga a nyitás rongálás nélkül történik, de ha már eleve sérült a nyílászáró, annak javítását is kérheti egy kalap alatt!

Az ajtónyitással kapcsolatban igaz-e, hogy kellenek iratok a nyitáshoz?

Igen, minden esetben késünk igazolványt, lakcímkártyát, mielőtt kinyitnánk az ajtót!

Az ajtónyitással sérülni fog a nyílászáró?

Nem! Vigyázunk értékeire, a szakmában pedig profik vagyunk, ezért rongálás nélkül el tudjuk végezni az ajtónyitást!

SOS ajtónyitást szeretnék, tényleg azonnali kiszállással dolgoznak?

Igen, hívása után kb. 30-60 perc alatt ki tudunk érni Önhöz. Akár hétvége vagy este van, ránk számíthat!