Ajtó javítás Kecskemét városában garanciával

A nem megfelelő szigetelésű, betörés miatt megsérült ajtók helyreállításában bátran fordulhat hozzánk! Műszaki hátterünk lehetővé teszi az:
– ajtó és ablak javítást
– vasalatok pótlását, cseréjét
– a különböző esztétikai és mechanikai sérülések helyreállítását.

Bármilyen gond, probléma adódjon az ajtókkal és ablakokkal, a legtöbb esetben kiküszöbölhető javítással, a zárak, zárbetétek cseréjével. Az ajtó fontos szerepet tölt be, hiszen nem csak egy bejárat vagy kijárat, hanem véd minket és értékeinket. Jól kell működnie ahhoz, hogy ezt a feladatot hatékonyan el tudja látni.


Nem csak Budapest, hanem Pest megye egész területén, valamint számos városban és megyeszékhelyen vagyunk jelen szolgáltatásainkkal, köztük Kecskeméten is. Non-stop elérhetőségeinknek köszönhetően az év minden napján elérhetőek vagyunk, ráadásul gyorsak is, hiszen azonnali kiszállást biztosítunk! Munkánkra garanciát vállalunk!

Faajtó javítás és műanyagajtó javítás

A fa nyílászárók nem csak régen, hanem most is magas áron elérhetőek. Azonban nagy előnyük, hogy javíthatóak, ennek köszönhetően pedig nem muszáj egyből letörni, ha valami nem stimmel az ajtókkal, ablakokkal.

Szerencsére már vannak olyan szakemberek, mint ahogyan cégünknél is, akik házhoz mennek és helyben javítják meg a különféle hibákat. Így nem kell bontani sem és nem kevés pénzt spórolhat az ügyfél! A nyílászáró csere ugyanis egy nagyobb ház esetében akár közel milliós tételt is jelenthet, amit persze nem mindenki engedhet meg magának. A fa festhető és csiszolható, javítható. Használja ki ezeket a praktikus tulajdonságokat és bízza ránk az ajtó javítást!

A műanyag ajtók kapcsán is hasonló lehetőségek állnak rendelkezésre, hiszen a sérülések ez esetben is javíthatóak. Egy megrongálódott bejárati ajtó sokakban azt a vágyat kelti, hogy le kell cserélni. Azonban mikor alaposabban utánajár az ember, hogy maga a termék és a beépítés milyen kiadásokkal jár, máris lejjebb adja az igényeket, hiszen az ajtó javítással csupán töredékét kell kiadnunk a kezünkből.

Az ajtó javítás előnyei

Miért érdemes megpróbálkozni első körben a javítással? Több érv is szól mellette, de talán a legfőbb: az anyagiak. Rengeteg pénz maradhat a háznál, ha felméretjük a nyílászárók állapotát és ha van rá lehetőség, akkor megjavíttatjuk azokat. Sok esetben a szigetelésük romlik az idők során, míg vannak olyan esetek, amikor valamilyen sérülést szenvednek az ajtók ablakok.

Az sem probléma, ha például egy műanyag bejárati ajtó sérül meg, például kitörik egy darab belőle, mert megfelelő módszerekkel sikeresen javítható lesz. Érdemes egy szakembert megkérdezni arról, hogy adott esetben milyen opciók jöhetnek szóba. Jobban belegondolva, elég sokáig is eltarthat egy nyílászáró csere, főként akkor, ha mondjuk az ablakcsere lakás vagy ház szinten teljesen kicserélendő.

Általában tipikus, jellegzetes módon veszítenek az ajtók és ablakok a hőszigetelés és hangszigetelés funkciókból. Az ember még meg tudja szokni az utóbbit, azonban télen igen kellemetlen tud lenni, ha besüvít a szél, ha megugrik a fűtésszámla emiatt. Forduljon hozzánk és kérdezzen minket bizalommal az ajtó javításról!

Ha ajtónyitásra van szüksége hívjon minket

+36303813800

GYIK

Az ajtó javítását üvegezett nyílászárón is elvégzik?

Minden ajtó javítását vállaljuk, akár üvegezett, akár fa vagy műanyag!

Huzatos a ház, ajtó javítást ennek megszüntetése érdekében is végeznek?

Igen, az ajtó javítással megszüntethető a huzat, rossz szigetelés. Keressen minket bizalommal!

Az ajtó javításához kell-e valamit beszereznem?

Semmire nem lesz szüksége, mindent viszünk magunkkal! A helyszíni felmérés után biztosítjuk a szükséges anyagokat, amelyek az árak részeit képezik.

Fa  ajtó javítással is foglalkoznak?

Minden típusú ajtó javítását vállaljuk, akár fa ajtót is felújítunk, amennyiben Önnek az van!